ETHOS xarxa inmobiliaria ética
937006717
https://www.ethos.cat
 

Quatre habitacions a Sant Pere amb ascensor i balcó

Ref: 1455
Pis
99 m2 construïts.
83 m2 útils.
Planta 1
Venda: 210.000 €
Habitacions. . . . 4
Banys. . . . 2
Calefacció: bomba de calor
Aire condicionat. . . .
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: G
Pis en venda a Terrassa Sant Pere, amb 99 m2, quatre habitacions, dos banys, ascensor, aire condicionat, bomba de calor, ascensor i balcó orientat a oest
Descripció

ETHOS  la xarxa immobiliària ètica, comercialitza aquest immoble en exclusiva, venem també el vostre, amb les millors condicions del mercat, creant xarxa, truqueu-nos, venim i ho publiquem als nostres suports, els nostres serveis són els més eficaços i econòmics


Us proposem Estudi Financer GRATIS

Requisits per als compradors: Aquest habitatge ha d'estar destinat com a habitatge habitual i permanent, els compradors no poden tenir altre habitatge en propietat.


Accedim a la finca a través d´un gran portal amb ascensor, rebedor distribuïdor i habitació en entrada ideal per teletreball o consultes a casa.

Un gran saló menjador amb aire condicionat amb bomba de calor amb gran finestral a l´interior de l'illa de cases, molt il·luminat i amb sol de tarda, una cuina independent totalment equipada també amb accés a balcó.

La zona de nit distribuïda en tres habitacions més, dues dobles i una individual, a més d'un lavabo i un bany amb plat de dutxa, per a les hores punta.

Al cor de Sant Pere amb comerços, serveis, col.legis, mercat, molt a prop de l'estació del Nord FGC Renfe i amb parada d'autobus avingudes gairebé a la porta.

ETHOS xarxa immobiliària ètica està certificada pel col·lectiu API amb el número de col·legiat: A13.615, Inscrita al registre d'agent immobiliari de Catalunya, AICAT Nº: 11.723

S'informa a compradors, que en el cas de publicació de plànols i mesures de l'immoble, aquestes són merament orientatives i poden variar de la realitat, ja que no s'han fet a escala.

Els mobles i electrodomèstics que apareixen a les fotografies no estan inclosos a la venda.

En compliment de la llei 3/2917 de 13 de febrer del 2018 del Codi Civil de Catalunya que s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor a la compravenda i arrendament d'habitatges de Catalunya, s'informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que se li apliquin (ITP, IVA o AJD) i altres despeses inherents de la compravenda no estan incloses al preu.