ETHOS xarxa inmobiliaria ética
937006717
https://www.ethos.cat
 

Tot ho gran que necessites per als teus i a Vallparadís

Ref: 1678
Pis
129 m2 construïts.
Venda: 237.000 €
Habitacions. . . . 4
Banys. . . . 2
Zones comunes. . . .
Calefacció: gas
Aire condicionat. . . .
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: E
Pis en venda a Prat de la Riba, Vallparadís, Terrassa, 129 m2, quatre habitacions, dues dobles, dos banys, ascensor, aire condicionat, calefacció, safareig, terrasses i balcó
Descripció

La xarxa immobiliària ètica ETHOS comercialitza aquest immoble, venem també el vostre, amb les millors condicions del mercat, creant xarxa per tot el territori, crideu-nos, venim i el publiquem en tots els nostres suports publicitaris, els nostres serveis són els més eficaços i econòmics per a vendre o llogar.

Us oferim Estudi Financer GRATIS

Accedim a aquest gran habitatge a través d'ascensor i ens dóna la benvinguda un distribuïdor passadís, que separa l'habitatge perfectament a zona de nit i de dia.

A la zona de dia, accedim a un gran saló menjador amb llar de foc i grans finestrals tot totalment exterior com molta llum i accés a gran balcó. També comunicat amb una cuina totalment equipada de grans dimensions on poder esmorzar tota la família.

A la zona de nit disposem de dos banys, un amb banyera i un altre amb plat de dutxa ideal per a l'hora punta d'entrada a l'escola.

Quatre habitacions, dues individuals amb espai per a armaris i dues dobles amb accés a terrassa orientada a sol naixent i un altre espai com a safareig.

Portes lacades en blanc, terres de terrassa, fusteria d'alumini i terrassa superior comunitària, una ubicació excel·lent a l'eix central de Vallparadís L6, LH, L2, L8 i L9, el Parc de Vallparadís a la porta, supermercats, col·legis i FGC i Renfe a cinc minuts, fan d'aquest habitatge una gran oportunitat per a grans famílies com la vostra.


ETHOS xarxa immobiliària ètica està certificada pel col·lectiu API amb núm. de col·legiat: A13615, Inscrita al registri d'agent immobiliari de Catalunya, AICAT Núm.: 11.723

S'informa a compradors, que en el cas de publicació de plànols i mesuris de l'immoble, aquestes són merament orientatives i podin variar de la realitat, ja que no s'han fet a escala.

Els mobles i electrodomèstics que apareixen en les fotografies no estan inclosos en la venda.

En compliment de la llei 3/2917 de 13 de febrer de 2018 del Codi Civil de Catalunya el qual s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor a la compravenda i arrendament d'habitatges de Catalunya, s'informa el client que els despeses notarials, registrals i impostos que es li apliquin (ITP, IVA o AJD) i altres despeses inherents de la compravenda no estan incloses al preu.